Programma oud en nieuw Camperplaats Kessel

We zijn tijdens deze periode helemaal volgeboekt. Reserveren is NIET meer mogelijk!

Kom je ook gezellig genieten met de feestdagen in het mooie Limburg, geef u dan op voor onderstaand programma (minimale reservering is voor 3 nachten).

Liefs Camperplaats Kessel

27 december 20.00 uur

Bingo gezellig mee in de kletshoek, wij hebben 6 rondes. Kaarten te koop voor 1,50 euro per stuk. (Vol=vol) minimaal 10 opgaves

28 december 19.00 uur

Samen met camperranch Otje in Neer organiseren wij een supergezellige avond!
Met Livemuziek!! Ga jij gezellig mee de dansvloer op?

Wij vertrekken om 19:00 met de fiets (6 Km), lukt het jou niet om gezondheidsredenen om te fietsen, dan vernemen wij het graag en kijken we samen naar een passende oplossing.
Consumpties zijn voor eigen rekening

29 december 13.00 uur

Wandeling met gids door ons mooie dorp +/ 5 km, bij terugkomst staat er een heerlijke kop soep voor u klaar. Gemaakt door Guus kosten € 5 p.p.
(Bij slecht weer zijn wij genoodzaakt deze activiteit te annuleren.)

30 December 19:00 uur

19.oo uur   Wij gaan samen heerlijk wokken kosten bijdrage € 33.95 p.p.   (2 uur onbeperkt eten incl. onbeperkt drinken incl. wijn en bier excl. sterke drank).
Naar de wok gaan we met de fiets (2 km).
Er is ook de mogelijkheid om met de huifkar te gaan kosten bedragen € 5 p.p. (minimale opgave 10 personen)

31 December

16:00 uur De oliebollen staan voor u klaar in de kletshoek met een heerlijke kop koffie/ thee .

21:00 uur   De vuurton gaat aan met dj Will (ieder neemt iets lekkers mee om samen te nuttigen en heerlijke te genieten van muziek en gezelligheid. Om 00.00 uur proosten wij samen op het nieuwe jaar.  (Let op! vuurwerk is verboden op de camperplaats) Voor deze dag vragen wij een minimale bijdrage van € 5 p.p., die rest van het bedrag mag naar eigen invulling betaald worden op de avond zelf.

Sitemap