Kleine update

Lieve gasten,

Op 27 februari schreven wij de laatste nieuwsbrief naar jullie, zittend in het zonnetje, dat wij erg veel zin hadden in het aankomend seizoen.

Echter zoals bij jullie bekend veranderde dit snel, van een gezellige camperplaats gingen wij naar bijna een lege camperplaats, het sanitair werd gesloten en er brak een bizarre tijd aan voor ons maar ook voor eenieder.

We konden niet meer de gezellige praatjes maken met jullie en alles ging met zo min mogelijk contact.

Op 1 juli was het virus gelukkig een stuk ingedamd en mocht het sanitair weer open, langzaam kwam er weer leven op de camperplaats en konden wij op een afstandje weer genieten van jullie gezelligheid.

We hebben wel een aantal maatregelen getroffen op de camperplaats. Op 3 plekken staan er zuilen waar u handen kunt ontsmetten en op het sanitair zijn de nodige nieuwe regels gevormd zodat ieder hier veilig gebruik van kan maken. Wil je precies weten welke aanpassingen wij hebben gedaan op facebook staat een mooi filmpje van de kinderen met de nodige uitleg. Wij volgen op de voet de regels van RivM op zodat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste aanpassingen. Volgens het RIVM is het reizen met de camper binnen Nederland momenteel een veilige keuze.

Vanuit Kessel zittend in het zonnetje met het uitzicht over de camperplaats hopen wij  jullie allen weer de mogen ontmoeten in goede gezondheid in het gezellige Kessel.

Voor ieder die een referentie op campercontact, google, facebook en elders heeft achter gelaten willen wij jullie nog even hartelijk bedanken, erg lief om de leuke dingen terug te lezen. ( de kids vinden het nu ook erg leuk nu ze een beetje kunnen lezen) dankjewel!

Bram, Tren, Guus Geert & Wendy

Sitemap